Laster Arrangementer

Dugg spiller melodiøs rock med norske tekster. Bandet debuterte med EP-en “Endelig” i 2011, og har siden da utgitt albumene «Et hemmelig sted» (2013), «Livet er dødelig»(2016) og «Fjernsyn» (2019). Nytt album kommer i 2021

Om du liker CC Cowboys godt blandet med god norsk rock så er dette en konsert for deg.

DUGG ble dannet i 2010, og bandet spilte inn sin første EP allerede høsten 2011, i Grouse Lodge Studios i Irland. Sangen “Salt, søtt & syrlig” ble lansert som singel, og fikk raskt spilletid på radio.

I mai 2012 gikk DUGG i studio igjen. Denne gangen til Thomas Wang i Urban Sound i Oslo for å spille inn et fullt album. Innspillingen pågikk over flere sessions, og siste hånd på verket ble lagt i februar 2013. DUGG signerte platekontrakt med Ghost Town Artist, og albumet “Et Hemmelig Sted” ble sluppet i September 2013.

2014 har vist seg å bli det mest spennende og aktive året for DUGG så langt. I tillegg til å ha jobbet frem nytt materiale, har bandet spilt en rekke konserter rundt om i Norge. DUGG har også fått mye spilletid på radio, og singlene “Ingenting” og “Ikke Faen” har blitt spilt jevnlig på P3.

I Oktober returnerer DUGG til Urban Sound Studios og produsent Thomas Wang for å starte innspillingen av neste album. Bandet har store forventninger til de nye låtene, og gleder seg til å kunne presentere første smakebit rundt årsskiftet. Booking av konserter for neste år er i full gang, og DUGG vil opptre på flere scener enn noen gang tidligere. Det blir altså full gass inn i 2015. Et år bandet håper vil bli preget av mye dugg, uansett vær!

DUGG spiller egenkomponert rock på norsk med stort fokus på sterke melodier og gode riff.

– utdrag fra www.https://kvalitetsartister.no/dugg/

Andre arrangementer

Share This Story, Choose Your Platform!